Yangın Kapısı Fiyatları Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez endüstriyel tesislerde iki farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedarik etmek muhtevain kullanılmaktadırlar.

Yangın kapıları tasarruf yerına göre, rengine bakılırsa ya da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan model sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Sosyete beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm adetlı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i kavramak dâhilin tıklayın.

Antrparantez, ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, isabetli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Sertifikasız yangın bapları da oranlı maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Adi yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları ciğerin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar soylu erki bir almaşık sunar.

Yangın yönetmeliğine normal bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Kötü sızdırmaz özelliğe sahip olmaları çevresı ile yangın anında insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Ivedi çıkış bapsı ismi ile de bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birkötü gestaltda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı doğru dürüst sağlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parderi.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden yapılmıştır ve alelumum modern binalarda kullanılır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında tütün ve alevlerin gayrı alanlara Yangın Çıkış Kapısı yayılmasını önlemek ciğerin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Kattaki konutların her birinin sineinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması gerekli değildir.

Yangın takkadak bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla essah orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması kucakin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının otomatik kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem kapının kesifı sertya kapanmasını esenlamaktır.

Bu konuda salahiyettar yangın firmasından bağış alabileceğiniz kabil, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile eğitim bilimi verdikleri bilinmektedir.

Report this wiki page